dc.contributor.author |
Максименко, Богдан Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Максименко, Богдан Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Maksimenko, Bogdan |
|
dc.date.accessioned |
2018-06-19T09:47:25Z |
|
dc.date.available |
2018-06-19T09:47:25Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5839 |
|
dc.description |
The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини.
Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
СНАУ |
uk_UK |
dc.subject |
технологія |
uk_UK |
dc.subject |
варенo-копчена ковбаса |
uk_UK |
dc.subject |
м'ясо |
uk_UK |
dc.subject |
технология |
uk_UK |
dc.subject |
варено-капченая колбаса |
uk_UK |
dc.subject |
мясо |
uk_UK |
dc.subject |
technology |
uk_UK |
dc.subject |
sausage |
uk_UK |
dc.subject |
meat |
uk_UK |
dc.title |
Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |