00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Максименко, Богдан Миколайович
dc.contributor.author Максименко, Богдан Николаевич
dc.contributor.author Maksimenko, Bogdan
dc.date.accessioned 2018-06-19T09:47:25Z
dc.date.available 2018-06-19T09:47:25Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5839
dc.description The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition. uk_UK
dc.description.abstract Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject варенo-копчена ковбаса uk_UK
dc.subject м'ясо uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject варено-капченая колбаса uk_UK
dc.subject мясо uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.subject sausage uk_UK
dc.subject meat uk_UK
dc.title Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» uk_UK
dc.title.alternative Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» uk_UK
dc.title.alternative Technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу