| dc.contributor.author | Ситник, А. О. | |
| dc.contributor.author | Сытник, А. А. | |
| dc.contributor.author | Sytnуk, A. О. | |
| dc.date.accessioned | 2018-06-20T08:57:38Z | |
| dc.date.available | 2018-06-20T08:57:38Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5853 | |
| dc.description | The possibilities of using cedar cake as an additive in the confectionery industry are considered. A recipe for the production of gingerbread with high consumer characteristics, which can be used in restaurants. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Розглянуто можливості використання кедрового жмиху в якості добавки у кондитерській промисловості. Розроблено рецептуру виготовлення пряників з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования кедрового жмыха в качестве добавки в кондитерской промышленности. Разработано рецептуру изготовления пряников с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
| dc.subject | кедровий жмих | uk_UK |
| dc.subject | добавка | uk_UK |
| dc.subject | пряники | uk_UK |
| dc.subject | кедровый жмых | uk_UK |
| dc.subject | добавка | uk_UK |
| dc.subject | пряники | uk_UK |
| dc.subject | cedar meal | uk_UK |
| dc.subject | additive | uk_UK |
| dc.subject | cakes | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху | uk_UK |
| dc.title.alternative | Совершенствование технологии пряников с использованием кедрового жмыха | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of the gingerbread with the use of cedar oil cake | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |