DSpace Repository

Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху

Show simple item record

dc.contributor.author Ситник, А. О.
dc.contributor.author Сытник, А. А.
dc.contributor.author Sytnуk, A. О.
dc.date.accessioned 2018-06-20T08:57:38Z
dc.date.available 2018-06-20T08:57:38Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5853
dc.description The possibilities of using cedar cake as an additive in the confectionery industry are considered. A recipe for the production of gingerbread with high consumer characteristics, which can be used in restaurants. uk_UK
dc.description.abstract Розглянуто можливості використання кедрового жмиху в якості добавки у кондитерській промисловості. Розроблено рецептуру виготовлення пряників з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования кедрового жмыха в качестве добавки в кондитерской промышленности. Разработано рецептуру изготовления пряников с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject кедровий жмих uk_UK
dc.subject добавка uk_UK
dc.subject пряники uk_UK
dc.subject кедровый жмых uk_UK
dc.subject добавка uk_UK
dc.subject пряники uk_UK
dc.subject cedar meal uk_UK
dc.subject additive uk_UK
dc.subject cakes uk_UK
dc.title Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху uk_UK
dc.title.alternative Совершенствование технологии пряников с использованием кедрового жмыха uk_UK
dc.title.alternative Improvement of the gingerbread with the use of cedar oil cake uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account