dc.contributor.author |
Кожушко, Н. С. |
|
dc.contributor.author |
Завора, Я. А. |
|
dc.contributor.author |
Авраменко, В. І. |
|
dc.contributor.author |
Сахошко, М. М. |
|
dc.contributor.author |
Кожушко, Н. С. |
|
dc.contributor.author |
Завора, Я. А. |
|
dc.contributor.author |
Авраменко, В. И. |
|
dc.contributor.author |
Сахошко, Н. Н. |
|
dc.contributor.author |
Kozhushko, N. S. |
|
dc.contributor.author |
Zavora, Ya. A. |
|
dc.contributor.author |
Avramenko, V. I. |
|
dc.contributor.author |
Sahoshko, N. N. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-22T10:02:05Z |
|
dc.date.available |
2019-03-22T10:02:05Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Перспективи виробничого використання нових сортів картоплі Гончарівська й Смуглянка в умовах північно-східного Лісостепу України [Електронний ресурс] / Н. С. Кожушко, Я. А. Завора, В. І. Авраменко, М. М. Сахошко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія " / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 9 (34). – С. 111-114. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6407 |
|
dc.description |
The characteristics of the new, nematode-resistant potato grades Goncharivska and Smuglianka created in the Sumy National Agrarian University are shown, registered in 2017. The description of the main morphological identification features, economic indicators (yield – 23-26 t/ha, starch content – 16-18 %, marketability of tubers – 87-90 %, taste – 8-9 points) and technological (yield of dried products – 21-23, chips – 38-41, raw starch – 26-29 kg/100 kg of raw materials) suitability of grades during cultivation in the north-eastern forest steppe of Ukraine. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Наведена характеристика нових, 2017 року реєстрації, нематодостійких сортів картоплі Гончарівська і Смуглянка, створених, у Сумському національному аграрному університеті. Представлено опис основних морфологічних ідентифікаційних ознак, показників господарської (урожайність – 23-26 т/га, вміст крохмалю – 16-18 %, товарність бульб – 87-90 %, смак – 8-9 балів) та технологічної (вихід сушених продуктів – 21-23, чіпсів – 38-41, крохмалю сирого – 26-29 кг / 100 кг сировини) придатності сортів при вирощуванні в умовах північно-східного Лісостепу України. Наведена характеристика новых, 2017 года регистрации, нематодоустойчивых сортов картофеля Гончаривська и Смуглянка, созданных в Сумском национальном аграрном университете. Представлено описание основных морфологических идентификационных признаков, показателей хозяйственной (урожайность – 23-26 т/га, содержание крахмала – 16-18 %, товарность клубней – 87-90 %, вкус – 8-9 баллов) и технологической (выход сушеных продуктов – 21-23, чипсов – 38-41, крахмала сырого – 26-29 кг / 100 кг сырья) пригодности сортов при возделывании в условиях северо-восточной Лесостепи Украины. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UK |
dc.subject |
картопля |
uk_UK |
dc.subject |
сорт |
uk_UK |
dc.subject |
нематодостійкість |
uk_UK |
dc.subject |
картофель |
uk_UK |
dc.subject |
сорт |
uk_UK |
dc.subject |
нематодоустойчивость |
uk_UK |
dc.subject |
potato |
uk_UK |
dc.subject |
grade |
uk_UK |
dc.subject |
nematode resistance |
uk_UK |
dc.title |
Перспективи виробничого використання нових сортів картоплі Гончарівська й Смуглянка в умовах північно-східного Лісостепу України |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Перспективы производственного использования новых сортов картофеля Гончаривська и Смуглянка в условиях северо-восточной Лесостепи Украины |
uk_UK |
dc.title.alternative |
The perspectives of industrial use of new grades of potatoes Goncharivska and Smuglianka in the conditions of north-eastern forest steppe of Ukraine |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |