DSpace Repository

Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів

Show simple item record

dc.contributor.author Фотіна, Т. І.
dc.contributor.author Старосельська, А. Л.
dc.contributor.author Бондаренко, П. Г.
dc.contributor.author Фотина, Т. И.
dc.contributor.author Старосельская, А. Л.
dc.contributor.author Бондаренко, П. Г.
dc.contributor.author Fotina, T. I.
dc.contributor.author Staroselska, A. L.
dc.contributor.author Bondarenko, P. G.
dc.date.accessioned 2019-04-04T09:34:30Z
dc.date.available 2019-04-04T09:34:30Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Фотіна Т. І. Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, А. Л. Старосельська, П. Г. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 11 (41). – С. 77-82. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6461
dc.description The article presents the results of microstructural analysis of plant food additives used in the production of meat products. With the help of histological examination and scanning electron microscopy, the features of the morphological structure of the most common carbohydrate additives, their tinctorial properties and morphometric data are established. uk_UK
dc.description.abstract У статті наведено результати мікроструктурного аналізурослинних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів. За допомогою гістологічного дослідження та скануючої електронної мікроскопії встановлено особливості морфологічної структури найбільш поширених добавок вуглеводної природи, їх тинкторіальні властивості та морфометричні дані. В статье представлены результаты микроструктурного анализа растительных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов. С помощью гистологического исследования и сканирующей электронной микроскопии установлено особенности морфологической структуры наиболее распространенных добавок углеводной природы, их тинкториальные свойства и морфометрические данные. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject мікроструктурне дослідження uk_UK
dc.subject харчові добавки uk_UK
dc.subject гідроколоїди uk_UK
dc.subject микроструктурное исследование uk_UK
dc.subject пищевые добавки uk_UK
dc.subject гидроколлоиды uk_UK
dc.subject microstructural study uk_UK
dc.subject food additives uk_UK
dc.subject hydrocolloids uk_UK
dc.title Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів uk_UK
dc.title.alternative Изучение морфологической структуры полисахаридных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов uk_UK
dc.title.alternative The study of the morphological structure of polysaccharide food additives, which are used in the production of meat products uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account