00 DSpace/Manakin Repository

Сучасний стан водних ресурсів та вирощування риби в Сумській області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Марценюк, Н. О.
dc.contributor.author Марценюк, В. П.
dc.contributor.author Пекарський, А. В.
dc.contributor.author Вечорка, В. В.
dc.contributor.author Хмельничий, С. Л.
dc.contributor.author Марценюк, Н. А.
dc.contributor.author Марценюк, В. П.
dc.contributor.author Пекарский, А. В.
dc.contributor.author Вечёрка, В. В.
dc.contributor.author Хмельничий, С. Л.
dc.contributor.author Martseniuk, N. O.
dc.contributor.author Martseniuk, V. P.
dc.contributor.author Pekarskyu, A. V.
dc.contributor.author Vechorka, V. V.
dc.contributor.author Khmelnychyi, S. L.
dc.date.accessioned 2019-05-15T13:32:33Z
dc.date.available 2019-05-15T13:32:33Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Сучасний стан водних ресурсів та вирощування риби в Сумській області [Електронний ресурс] / Н. О. Марценюк, В. П. Марценюк, А. В. Пекарський [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 7 (35). – С. 312-319. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6608
dc.description The assessment of the state of water resources is given and the analysis of commercial fish farming in the Sumy region was carried out. The analyzed structure of fish catches and the given estimation of the aggregate on food expenses by inhabitants of Sumy region according to indicators of urban and rural population. It was established that in 2017, were grown 2421,6 tons of fish in the region, which is by 4.8% more than in 2016 year. The somewhat different costs of feeding the urban and rural population. Тhe city residents mainly spend money on bread, meat, milk, eggs, villagers - on bread, butter and fats, meat, sugar. The residents only urban and rural on the fish and fishery products spend 5.3 and 7.2% respectively, to total food costs. uk_UK
dc.description.abstract Дано оцінку забезпеченості водними ресурсами та здійснено аналіз вирощування товарної риби в Сумській області. Проаналізовано структуру вилову риби та проведено оцінювання сукупних витрат на харчування жителями Сумської області в розрізі міського та сільського населення. Встановлено, що в 2017 році в області було вирощено 2421,6 тонн риби, що на 4,8 % більше, в порівнянні з 2016 р. Витрати на харчування міського та сільського населення дещо різняться. Мешканці міст переважно витрачають кошти на хліб, м'ясо, молоко, яйця, мешканці сіл – на хліб, олію та жири, м'ясо, цукор. На рибу та рибні продукти мешканці міст та сіл витрачають всього 5,3 та 7,2%, відповідно, від сукупних витрат на харчування. Дана оценка обеспеченности водными ресурсами и осуществлен анализ выращивания товарной рыбы в Сумской области. Проанализирована структура вылова рыбы и проведено оценивание совокупных расходов на питание жителями Сумской области в разрезе городского и сельского населения. Установлено, что в 2017 году в области было выращено 2421,6 тонн рыбы, что на 4,8% больше, по сравнению с 2016 г. Жители городов преимущественно тратят средства на хлеб, мясо, молоко, яйца, жители сел - на хлеб, масло и жиры, мясо, сахар. На рыбу и рыбные продукты жители городов и сел тратят всего 5,3 и 7,2%, соответственно, от совокупных расходов на питание. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject ставки uk_UK
dc.subject водосховища uk_UK
dc.subject вилов риби uk_UK
dc.subject пруды uk_UK
dc.subject водохранилища uk_UK
dc.subject вылов рыбы uk_UK
dc.subject ponds uk_UK
dc.subject reservoirs uk_UK
dc.subject fish catches uk_UK
dc.title Сучасний стан водних ресурсів та вирощування риби в Сумській області uk_UK
dc.title.alternative Современное состояние водных ресурсов и выращивание рыбы в Cумской области uk_UK
dc.title.alternative The modern state of water resources and growing fish in Sumy region uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу