Короткий опис(реферат):
При розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, розробити технологію виготовлення сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом в ході технологічних операцій виробництва і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, разработать технологию изготовления творога с подсолнечным изолятом; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели творога с подсолнечным изолятом в ходе технологических операций производства и оценить качественные показатели готового продукта.
Суть розробки, основні результати:
With the development of and confirmation of the given master's robot, we have learned the following nutrition: perche, develop the technology for preparing fermented milk sir with dormouse isolate; in a different way, to trace the organoleptic, physical and chemical, microbiological indicators of fermented milk and dormouse isolate in the course of technological operations virobniztva and assessment of the indicators of the finished product.