00 DSpace/Manakin Repository

Проблеми мікронізації бобів сої

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Плавинський, В. І.
dc.contributor.author Плавинська, С. В.
dc.contributor.author Плавинська, О. В.
dc.contributor.author Плавинский, В. И.
dc.contributor.author Плавинская, С. В.
dc.contributor.author Плавинская, А. В.
dc.contributor.author Plavynskyy, V. I.
dc.contributor.author Plavynska, S. V.
dc.contributor.author Plavynska, O. V.
dc.date.accessioned 2021-03-19T10:56:57Z
dc.date.available 2021-03-19T10:56:57Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Плавинський В. І. Проблеми мікронізації бобів сої [Електронний ресурс] / В. І. Плавинський, С. В. Плавинська, О. В. Плавинська // Вісник Сумського національного аграрного університету. - Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський національний аграрний ун-т. - Суми : СНАУ, 2016. - Вип.10/2 (30). - С.127-132 uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8638
dc.description Soy protein is a valuable component of the diet of forage production. Inactivation of anti-nutrients in soy beans is the biggest challenge of obtaining high quality protein. The most effective modern inactivation methods include micronization - heat treatment of soybeans under the influence of infrared rays with a wavelength of 1500 ... 3500 nm. Proposed micronizator design different from other high uniformity micronization, high performance and the ability to fully automate the process. The main problem of the heat treatment of soybeans. It proposed several energy-efficient technologies and devices for inactivating anti-nutrients in soybeans. uk_UA
dc.description.abstract Соєвий білок є цінним компонентом раціону кормовиробництва. Інактивація антипоживних речовин у бобах сої є найбільшою проблемою отримання білка високої якості. До найбільш ефективних сучасних методів інактивації відноситься мікронізація – термічна обробка бобів сої під впливом інфрачервоних променів з довжиною хвилі 1500…3500 нм. Запропоновані конструкції мікроні заторів відрізняються від інших високою рівномірністю мікронізації, високою продуктивністю і можливістю повної автоматизації технологічного процесу. Приведені основні проблеми термічної обробки соєвих бобів. Запропоновано декілька ефективних енергозберігаючих технологій та пристроїв для інактивації анти поживних речовин у бобах сої. Соевый белок является ценным компонентом рациона кормопроизводства. Инактивация антипитательных веществ в бобах сои является самой большой проблемой получения белка высокого качества. К наиболее эффективным современным методам инактивации относится микронизация - термическая обработка бобов сои под влиянием инфракрасных лучей с длиной волны 1500 ... 3500 нм. Предложенные конструкции микронизатора отличаются от других высокой равномерностью микронизации, высокой производительностью и возможностью полной автоматизации технологического процесса. Приведены основные проблемы термической обработки соевых бобов. Предложено несколько эффективных энергосберегающих технологий и устройств для инактивации антипитательных веществ в бобах сои. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject боби сої uk_UA
dc.subject мікронізація uk_UA
dc.subject термічна обробка uk_UA
dc.subject бобы сои uk_UA
dc.subject микронизация uk_UA
dc.subject термическая обработка uk_UA
dc.subject soy beans uk_UA
dc.subject micronization uk_UA
dc.subject heat treatment uk_UA
dc.title Проблеми мікронізації бобів сої uk_UA
dc.title.alternative Проблемы микронизации бобов сои uk_UA
dc.title.alternative Problems of micronization soybeans uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу