Перегляд зібрання за групою - Теми аминокислоты

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd dessertsHachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В.
2015Амінокислотний склад та біологічна цінність м’яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобівШкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Shkromada, O. I.; Ylko, L. G.
2018Аналіз молочних сумішей на основі козячого молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2014Зміни в амінокислотному складі м’яса коропа та товстолоба за гострого та хронічного перебігу аеромонозуПетров, Роман Вікторович; Петров, Роман Викторович; Petrov, Roman Viktorovich
2016Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктахОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2015Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породиЛевченко, І. В.; Левченко, И. В.; Levchenko, I. V.