Перегляд зібрання за групою - Теми аминокислоты
Результати 1 до 6 із 6
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd desserts | Hachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В. |
| 2015 | Амінокислотний склад та біологічна цінність м’яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобів | Шкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Shkromada, O. I.; Ylko, L. G. |
| 2018 | Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
| 2014 | Зміни в амінокислотному складі м’яса коропа та товстолоба за гострого та хронічного перебігу аеромонозу | Петров, Роман Вікторович; Петров, Роман Викторович; Petrov, Roman Viktorovich |
| 2016 | Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах | Обозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V. |
| 2015 | Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи | Левченко, І. В.; Левченко, И. В.; Levchenko, I. V. |