Перегляд зібрання за групою - Теми рослинна сировина

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 23  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Determining the influence of hemp seed protein on the quality indicators of cheese product and the content of nutrients in itOdintsov, Sergii; Nazarenko, Yuliya; Synenko, Tetiana; Huba, Svitlana; Одінцов, Сергій Михайлович; Назаренко, Юлія Валентинівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Губа, Світлана Олександрівна
2022Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucanQu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь
2020Аналіз ефективності використання ультразвукових коливань високої інтенсивності в технологічному процесі сушіння рослинної сировиниСавойський, Олександр Юрійович; Савойский, Александр Юрьевич; Savoyskiy, Aleksandr
2024Аналіз ринку снекової продукції та перспективи використання рослинної сировини в її виробництвіЧерняков, Валентин Анатолійович; Мельник, Оксана Юріївна; Cherniakov, V. A.; Melnyk, О. Yu.
2017Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткуванняСабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Sabadash, S. M.; Savchenko-Pererva, M. Yu.
2024Вибір раціонального способу сушіння груш в умовах крафтового виробництваПуригін, І. О.; Назаренко, Ю. В.; Синенко, Т. П.; Puryhin, I.; Nazarenko, Y.; Synenko, T.
2023Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогуртуСиненко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S.
2024Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирівОдінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I.
2018Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівШлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia
2024Дослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртівДемидова, Євгенія В’ячеславівна; Самілик, Марина Михайлівна; Губа, Світлана Олександрівна; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Guba, S. O.
2010Лікарські рослини у ветеринарній медициніДахно, Г. П.; Дахно, І. С.; Дахно, Г. Ф.; Дахно, И. С.; Dakhno, G.; Dakhno, I.
2023Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продуктуБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B.
2024Розробка крафтового сиру «Качотта» з підвищеною біологічною цінністюСиненко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. Р.
2022Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor»Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V.
2024Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавкиДемидова, Євгенія В’ячеславівна; Demydova, Evgeniia
2022Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавківСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2022Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанівСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировиниБездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna
2024Удосконалення технології булочних виробів із використанням рослинної сировиниМельніков, Сергій Іванович; Melnikov, Serhii Ivanovych
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha