Перегляд зібрання за групою - Автори Шубіна, Євгенія Андріївна
Результати 3 до 8 із 8
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat | Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович |
2020 | Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna |
2019 | Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості | Цигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia |
2019 | Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном | Цигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру | Шубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna |
2019 | Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном | Цигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia |