Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks | Samilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна |
2024 | Substantiating the feasibility of processing the secondary product obtained after osmotic dehydration of dried apricots | Samilyk, Maryna; Tkachuk, Mykhaylo; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Tkachuk, Svіtlana; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Yarmosh, Tetyana; Самілик, М. М.; Ткачук, М. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Ткачук, С. А.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гурський, П. В.; Савчук, Л. Б.; Ярмаш, Т. А. |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2022 | The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2022 | The influence of dietary fiber in rice bran on kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2022 | The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of Kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2021 | The Role of Crafts in the Development of Gastronomic Tourism | Samilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна |
2024 | Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverage | Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій |
2022 | Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar | Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Boqоmol, Nadija; Самілик, Марина; Корнієнко, Дарія; Болгова, Наталія; Соколенко, Вікторія; Бокомол, Надія |
2023 | Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошна | Самілик, Марина; Лисенко, Алла; Samilyk, Maryna; Lysenko, Alla |
2024 | Дослідження впливу високих температур на збагачений цукор та продукти його переробки | Самілик, Марина; Корнієнко, Дар’я; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria |
2019 | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna |
2019 | Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna |
2021 | Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період | Соколенко, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Sokolenko, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila; Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia |