Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Author Samilyk, Maryna
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 4 to 13 of 13
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks
Samilyk, Maryna
;
Самілик, Марина Михайлівна
2020
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables
Samilyk, Maryna
;
Helikh, Anna
;
Bolgova, Natalia
;
Potapov, Vоlоdymyr
;
Sabadash, Sergei
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. О.
;
Сабадаш, С. М.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. А.
;
Сабадаш, С. М.
2022
The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
The influence of dietary fiber in rice bran on kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of Kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2021
The Role of Crafts in the Development of Gastronomic Tourism
Samilyk, Maryna
;
Самілик, Марина Михайлівна
2022
Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar
Samilyk, Maryna
;
Korniienko, Daria
;
Bolgova, Natalia
;
Sokolenko, Viktoriia
;
Boqоmol, Nadija
;
Самілик, Марина
;
Корнієнко, Дарія
;
Болгова, Наталія
;
Соколенко, Вікторія
;
Бокомол, Надія
2019
Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів
Самілик, Марина Михайлівна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Samilyk, Maryna
2019
Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів
Самілик, Марина Михайлівна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Samilyk, Maryna
2021
Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період
Соколенко, Вікторія Вікторівна
;
Віннікова, Людмила Григорівна
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Болгова, Наталія Вікторівна
;
Соколенко, Виктория Викторовна
;
Винникова, Людмила Григорьевна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Болгова, Наталья Викторовна
;
Sokolenko, Viktоriia
;
Vinnikova, Lyudmila
;
Samilyk, Maryna
;
Bolgova, Natalia