Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Determining the influence of raw milk protein composition on the yield of cheese and its nutrient content | Ladyka, Volodymyr; Bolgova, Natalia; Synenko, Tetiana; Skliarenko, Yuriy; Vechorka, Viktoriia; Ладика, Володимир Іванович; Болгова, Наталія Вікторівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Скляренко, Юрій Іванович; Вечорка, Вікторія Вікторівна |
2024 | Аналіз документів системи НАССР на діючому підприємстві | Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Губа, Світлана Олександрівна; Ладохін, Сергій Вікторович; Мацюк, Євген Анатолійович; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V.; Huba, S. О.; Ladokhin, S. V.; Matsiuk, Ye. A. |
2023 | Використання екстракту чорниці у виробництві вершкового масла | Болгова, Наталія Вікторівна; Ткаченко, Олена Володимирівна; Bolhova, N.; Tkachenko, O. |
2023 | Використання кіноа у виробництві м’яких сирів | Болгова, Наталія Вікторівна; Опімах, Тетяна Сергіївна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Bolgova, N. V.; Opimakh, Т. S.; Sokolenko, V. V. |
2023 | Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноа | Болгова, Наталія Вікторівна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Bolgova, N. V.; Samokhina, E. А. |
2021 | Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період | Соколенко, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Sokolenko, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila; Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia |
2022 | Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor» | Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V. |
2025 | Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю | Губа, Світлана Олександрівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Демидова, Євгенія В’ячеславівна; Губа, Олександр Олексійович; Guba, S.; Bolgova, N.; Demidova, E.; Guba, O. |
2021 | Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Топоркова, Юлія Сергіївна; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Victorovna; Toporkova, Julia Sergeevna |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Биков, Олександр Миколайович; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Перцевой, Федор Всеволодович; Быков, Александр Николаевич; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Viktorivna; Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich; Bikov, Alexander Nikolaevich |
2023 | Сухе молоко А2 в технології низькоглютенових бісквітів із буряком | Бордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Болгова, Наталія Вікторівна; Применко, Владислав Геннадійович; Коваленко, Аліна Ігорівна; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O.; Holovko, T. M.; Bolhova, N. V.; Prymenko, V. G.; Kovalenko, A. I. |