Browsing by Author Шубина, Евгения Андреевна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2021The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meatBozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович
2020Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбасТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna
2019Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловостіЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2019Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сируШубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna
2019Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia