Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Удосконалення технології сиркових десертів із використанням похідних продуктів переробки бузиниЦиганій, В. О.; Tsyganii, V. O.
2022Удосконалення технології пастили з використанням кріопорошківІлляшенко, Яна Іванівна; Ilyashenko, Yana Ivanіvna
2022Удосконалення технології січених виробів із птиці з використанням культивованої грибної сировиниЧерняков, Валентин Анатолійович; Cherniakov, Valentin Anatoliiovych
2022Удосконалення технології соусу «Майонез» з додаванням каротиноїдівКукса, Аліна Олександрівна; Kuksa, Alina Oleksandrivna
2022Удосконалення технології самбуку з використанням насінням чіаЦигвінцева, Євгенія Олександрівна; Tsygvintseva, Evgenia Oleksandrivna
2022Удосконалення технології мафінівКазбан, Юлія Дмитрівна; Kazban, Yulia
2022Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білкуПанова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna
2022Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвоюКоркішко, Андрій Олександрович; Korkishko, Andriy Oleksandrovich
2022Розробка технології виготовлення морквяного мармеладу на основі відходів виробництва цукатівТопоркова, Юлія Сергіївна; Toporkova, Yuliya Serhiivna
2022Розробка технології кисломолочного напою на основі хмелевої закваскиПігуль, Анна Володимирівна; Pigul, Anna Volodymyrivna