Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2861
Назва: Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини
Інші назви: Совершенствование приготовления холодных блюд и закусок из свинины
Автори: Груздо, І. І.
Димитрієвич, Л. Р.
Груздо, И. И.
Димитриевич, Л. Р.
Ключові слова: вироби із м`яса та м`ясопродуктів
холодні страви та закуски
вдосконалення технології виробництва з
изделия из мяса и мясопродуктов
холодные блюда и закуски
совершенствование технологии производства
Дата публікації: 14-кві-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Груздо І. І. Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини [Електронний ресурс] / І. І. Груздо, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 166.
Короткий огляд (реферат): Значної популярності серед населення нашої країни користуються вироби із м`яса та м`ясопродуктів. Проблеми технологічного забезпечення якості та удосконалення технічного процесу кулінарної продукції із м`яса та м`ясопродуктів набувають великого значення. На жаль мають місце непоодинокі випадки випуску та продажу неякісної кулінарної продукції, причина яких в недотриманні чи порушенні технологічних процесів її виготовлення, відсутності практики технологічного контролю якості кулінарної продукції за стадіями її виготовлення та реалізації.
Опис: Большой популярностью среди населения нашей страны пользуются изделия из мяса и мясопродуктов. Проблемы технологического обеспечения качества и усовершенствование технического процесса кулинарной продукции с мяса и мясопродуктов приобретают большое значение. К сожалению, имеют место отдельные случаи выпуска и продажи некачественной кулинарной продукции, причина которых в несоблюдении или нарушении технологических процессов ее изготовления, отсутствие практики технологического контроля качества кулинарной продукции по стадиям ее изготовления и реализации.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2861
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.