Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Ознайомлення з асортиментом, рецептурою та технологією виробництва фруктово-ягідного мармеладуПогоріляк, Олена Юріївна; Погориляк, Елена Юрьевна; Pohorilyak, Alyona Yurevna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіруБілик, Яна Віталіївна; Билык, Яна Витальевна; Bilyk, Yana Vitalievna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з макомКоган, Валерія Русланівна; Коган, Валерия Руслановна; Kohan, Valeriia Ruslanovna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житньогоКопиця, Олексій Анатолійович; Копица, Алексей Анатольевич; Kopitsa, Alexey Anatolyevich
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва халвиГеращенко, Марина Юріївна; Геращенко, Марина Юрьевна; Gerashchenko, Maryna Yuryevna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробівБалаклейська, Дар’я Миколаївна; Балаклейская, Дарья Николаевна; Balakleiska, Daria Mykolayivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирностіЯщенко, Юлія Володимирівна; Ященко, Юлия Владимировна; Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколадуБистрік, Олександра Володимирівна; Быстрик, Александра Владимировна; Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового винаЄршов, Олександр Вадимович; Ершов, Александр Вадимович; Ershov, Alexandr Vadimovich
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва пива світлогоТокарєв, Олексій Вікторович; Токарев, Алексей Викторович; Tokarev, Alexey Viktorovich