Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5844
Назва: Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю
Інші назви: Усовершенствование технологии мусса с использованием модифицированного крахмала
Improve mousse technology using modified starch
Автори: Маленко, В. О.
Маленко, В. А.
Malenko, V. O.
Ключові слова: суха суміш
мусс
модифікований крохмаль
сухая смесь
мусс
модифицированный крахмал
dry mix
mousse
modified starch
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві мусу.Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення мусу з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве мусса.Разработано рецептуру сухой смеси для изготовления мусса с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства.
Опис: The possibilities of using modified starches as a form factor in the production of mousies are considered. A dry mix formulations have been developed for the production of mousse with high consumer characteristics that can be used in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5844
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
маленко.pdf
  Restricted Access
2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.