Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 61.
назад
1
2
3
4
...
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2015
Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2014-05-21
Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2016
Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Перегляд
Автор
61
Божко, Наталія Володимирівна
55
Bozhko, Natalia Vladimirovna
48
Тищенко, Василий Иванович
48
Тищенко, Василь Іванович
38
Пасічний, Василь Миколайович
33
Пасичный, Василий Николаевич
22
Tischenko, Vasyl Ivanovich
21
Tishchenko, Vasily Ivanovich
16
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
.
далі >
Тема
21
мясо утки
19
duck meat
19
м'ясо качки
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
4
cranberry extract
.
далі >
за датою випуску
16
2020
9
2015
8
2016
8
2019
5
2014
5
2018
4
2017
4
2021
2
2012
Has File(s)
61
true