Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork
Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Matsuk, Yuliia Anatoliivna; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Марінін, Андрій Іванович; Мацук, Юлія Анатоліївна
The aim of this work was to study the functional-technological, structural-mechanical, antioxidant properties of wild boar meat as a perspective the of meat for meat processing and its comparative assessment with the meat of pigs grown in industrial conditions.
Суть розробки, основні результати:
Метою роботи було дослідження функціонально-технологічних, структурно-механічних, антиокислювальних властивостей м’яса дикого кабана та його порівняльна оцінка з м’ясом свиней, вирощених у промислових умовах.