Перегляд зібрання за групою - Теми cheese
Результати 1 до 13 із 13
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Determining the influence of hemp seed protein on the quality indicators of cheese product and the content of nutrients in it | Odintsov, Sergii; Nazarenko, Yuliya; Synenko, Tetiana; Huba, Svitlana; Одінцов, Сергій Михайлович; Назаренко, Юлія Валентинівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Губа, Світлана Олександрівна |
2023 | Аналіз і дослідження сировини для виробництва м’яких сирів в умовах філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» ТМ «Добряна» | Кулемзін, Віталій Геннадійович; Kulemzin, Vitaly Gennadiyovich |
2015 | Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів | Рожевський, Ю. П.; Рожевский, Ю. П.; Roghevskyj, Y. P. |
2023 | Вивчення технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП «Оберіг» | Говоруха, Костянтин Васильович; Govorukha, Kostyantyn Vasyliovych |
2024 | Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів | Одінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I. |
2023 | Дослідження впливу якісних характеристик молока на його сиропридатність | Чернявська, Тетяна Олексіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Chernyavska, T. O.; Samokhina, Ye. A. |
2025 | Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG» | Савченко, Дмитрій Павлович; Savchenko, Dmymriy Pavlovych |
2024 | Реконструкція системи електрифікації молочного цеху ПАТ «Новгород-Сіверський сирзавод» м. Новгород-Сіверський Чернігівської області з розробкою автоматизованої системи керування лінією виробництва твердих сирів | Гуща, Д. М.; Gushka, D. M. |
2023 | Розробка сирного продукту із рослинним білком | Назаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2018 | Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва плавлених сирів) | Марченко, Марина Михайлівна; Марченко, Марина Михайловна; Marchenko, Maryna |
2018 | Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів) | Гончар, Анна Олександрівна; Гончар, Анна Александровна; Honchar, Anna |
2018 | Технологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів) | Балико, Філіп Сергійович; Балыко, Филипп Сергеевич; Balyko, Filipp Sergeevich |
2024 | Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировини | Барабанова, Любов; Barabanova, L. |