Перегляд зібрання за групою - Теми cheese

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Determining the influence of hemp seed protein on the quality indicators of cheese product and the content of nutrients in itOdintsov, Sergii; Nazarenko, Yuliya; Synenko, Tetiana; Huba, Svitlana; Одінцов, Сергій Михайлович; Назаренко, Юлія Валентинівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Губа, Світлана Олександрівна
2023Аналіз і дослідження сировини для виробництва м’яких сирів в умовах філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» ТМ «Добряна»Кулемзін, Віталій Геннадійович; Kulemzin, Vitaly Gennadiyovich
2015Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехівРожевський, Ю. П.; Рожевский, Ю. П.; Roghevskyj, Y. P.
2023Вивчення технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП «Оберіг»Говоруха, Костянтин Васильович; Govorukha, Kostyantyn Vasyliovych
2024Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирівОдінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I.
2023Дослідження впливу якісних характеристик молока на його сиропридатністьЧернявська, Тетяна Олексіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Chernyavska, T. O.; Samokhina, Ye. A.
2025Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG»Савченко, Дмитрій Павлович; Savchenko, Dmymriy Pavlovych
2024Реконструкція системи електрифікації молочного цеху ПАТ «Новгород-Сіверський сирзавод» м. Новгород-Сіверський Чернігівської області з розробкою автоматизованої системи керування лінією виробництва твердих сирівГуща, Д. М.; Gushka, D. M.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2018Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва плавлених сирів)Марченко, Марина Михайлівна; Марченко, Марина Михайловна; Marchenko, Maryna
2018Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів)Гончар, Анна Олександрівна; Гончар, Анна Александровна; Honchar, Anna
2018Технологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів)Балико, Філіп Сергійович; Балыко, Филипп Сергеевич; Balyko, Filipp Sergeevich
2024Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировиниБарабанова, Любов; Barabanova, L.