Перегляд зібрання за групою - Теми dumplings

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Розширення асортименту борошняних страв та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуЛісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna
2023Розширення асортименту кулінарних страв із прісного тіста з використанням борошна насіння гарбуза та проектування технологічного процесу в ресторані на 100 місць із розрахунком складської групи приміщеньБанчукова, Т. В.; Banchukova, T. V.
2024Розширення асортименту пельменів підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньСоломка, А.; Solomka, A.
2024Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуМаксименко, Наталія Миколаївна; Maksymenko, Nataliia Mykolaivna
2024Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика"Рева, Євгеній Іванович; Reva, E. I.
2024Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиціМигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr
2023Якісні показники тіста для вареників із використанням імеретинського шафрануМаренкова, Тетяна; Середа, Ольга; Marenkova, Tatyana; Sereda, Olha