Перегляд зібрання за групою - Теми dumplings
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Розширення асортименту борошняних страв та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Лісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna |
2023 | Розширення асортименту кулінарних страв із прісного тіста з використанням борошна насіння гарбуза та проектування технологічного процесу в ресторані на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень | Банчукова, Т. В.; Banchukova, T. V. |
2024 | Розширення асортименту пельменів підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Соломка, А.; Solomka, A. |
2024 | Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Максименко, Наталія Миколаївна; Maksymenko, Nataliia Mykolaivna |
2024 | Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика" | Рева, Євгеній Іванович; Reva, E. I. |
2024 | Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиці | Мигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr |
2023 | Якісні показники тіста для вареників із використанням імеретинського шафрану | Маренкова, Тетяна; Середа, Ольга; Marenkova, Tatyana; Sereda, Olha |