Перегляд зібрання за групою - Теми meat

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 35  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Effect of Flammulina velutipes mushroom and soybean oil as a fat substitute on the quality of chicken sausageFotina, T. I.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Сабадаш, С. М.
2022Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigsGuo, Liping; Гуо, Ліпінь
2016Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a dietYevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.
2024Автоматизація технологічного процесу стерилізації консервівСавченко, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko, M.; Radchuk, O.
2015Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2016Амінокислотний склад м’яса та молока овець за умов корекції макро-мікроелементного живленняКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирева, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pikhtirova, A. V.
2017Амінокислотний та жирно-кислотний склад м’яса диких тваринАвраменко, Н. О.; Нагорна, Л. В.; Авраменко, Н. А.; Нагорна, Л. В.; Avramenko, N. A.; Nagorna, L. V.
2016Ветеринарно-санитарна експертиза продуктів забою на інвазійні хвороби (цистицеркоз, фасціольоз та ін..)Ващенко, Володимир Володимирович; Ващенко, Владимир Владимирович; Vashchenko, Vladimir Vladimirovich
2017Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів птахівництва та тваринництва під час використання дезінфектанту "Бі-дез»Фотіна, Т. І.; Назаренко, С. М.; Фотін, А. І.; Бабарук, А. В.; Фотина, Т. И.; Назаренко, С. Н.; Фотин, А. И.; Бабарук, А. В.; Fotina, Т. І.; Nazarenko, S. M.; Fotin, A. I.; Babaruk, A. V.
2024Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січенихСавченко, М. Ю.; Savchenko, M.
2018Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорійЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, Viktоriia
2022Значимість та корисність равликівДанілова, Ірина Сергіївна; Фотіна, Тетяна Іванівна; Данілова, Тетяна Миколаївна; Danilova, I. S.; Fotina, T. I.; Danilova, T. M.
2025Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за змінуСорока, Дмитро Володимирович; Soroka, Dmitry Volodymyrovych
2015-12-16Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелівГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелівПосохова, Марія Олександрівна; Посохова, Мария Александровна; Posokhova, Maria Alexandrovna
2015Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. ШосткаШалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I.
2017Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. СумиЧекан, Маргарита Олегівна; Чекан, Маргарита Олеговна; Chekan, Margarita Olegivna
2018Технологія виробництва варених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Пушкар, Володимир Сергійович; Пушкарь, Владимир Сергеевич; Pushkar, Volodymyr
2017Технологія виробництва варених ковбас та проектний розрахунок ковбасного цеху в умовах м. СумиПолякова, Юлія Валеріївна; Полякова, Юлия Валерьевна; Polyakova, Julia Valerievna
2018Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Максименко, Богдан Миколайович; Максименко, Богдан Николаевич; Maksimenko, Bogdan