Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Effect of Flammulina velutipes mushroom and soybean oil as a fat substitute on the quality of chicken sausage | Fotina, T. I.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Сабадаш, С. М. |
2022 | Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigs | Guo, Liping; Гуо, Ліпінь |
2016 | Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a diet | Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В. |
2024 | Автоматизація технологічного процесу стерилізації консервів | Савченко, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko, M.; Radchuk, O. |
2015 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2016 | Амінокислотний склад м’яса та молока овець за умов корекції макро-мікроелементного живлення | Камбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирева, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pikhtirova, A. V. |
2017 | Амінокислотний та жирно-кислотний склад м’яса диких тварин | Авраменко, Н. О.; Нагорна, Л. В.; Авраменко, Н. А.; Нагорна, Л. В.; Avramenko, N. A.; Nagorna, L. V. |
2016 | Ветеринарно-санитарна експертиза продуктів забою на інвазійні хвороби (цистицеркоз, фасціольоз та ін..) | Ващенко, Володимир Володимирович; Ващенко, Владимир Владимирович; Vashchenko, Vladimir Vladimirovich |
2017 | Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів птахівництва та тваринництва під час використання дезінфектанту "Бі-дез» | Фотіна, Т. І.; Назаренко, С. М.; Фотін, А. І.; Бабарук, А. В.; Фотина, Т. И.; Назаренко, С. Н.; Фотин, А. И.; Бабарук, А. В.; Fotina, Т. І.; Nazarenko, S. M.; Fotin, A. I.; Babaruk, A. V. |
2024 | Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січених | Савченко, М. Ю.; Savchenko, M. |
2018 | Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій | Цигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, Viktоriia |
2022 | Значимість та корисність равликів | Данілова, Ірина Сергіївна; Фотіна, Тетяна Іванівна; Данілова, Тетяна Миколаївна; Danilova, I. S.; Fotina, T. I.; Danilova, T. M. |
2025 | Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну | Сорока, Дмитро Володимирович; Soroka, Dmitry Volodymyrovych |
2015-12-16 | Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2015 | Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелів | Посохова, Марія Олександрівна; Посохова, Мария Александровна; Posokhova, Maria Alexandrovna |
2015 | Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка | Шалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I. |
2017 | Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми | Чекан, Маргарита Олегівна; Чекан, Маргарита Олеговна; Chekan, Margarita Olegivna |
2018 | Технологія виробництва варених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» | Пушкар, Володимир Сергійович; Пушкарь, Владимир Сергеевич; Pushkar, Volodymyr |
2017 | Технологія виробництва варених ковбас та проектний розрахунок ковбасного цеху в умовах м. Суми | Полякова, Юлія Валеріївна; Полякова, Юлия Валерьевна; Polyakova, Julia Valerievna |
2018 | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» | Максименко, Богдан Миколайович; Максименко, Богдан Николаевич; Maksimenko, Bogdan |