Перегляд зібрання за групою - Теми vegetable raw materials

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 19 із 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucanQu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь
2020Аналіз ефективності використання ультразвукових коливань високої інтенсивності в технологічному процесі сушіння рослинної сировиниСавойський, Олександр Юрійович; Савойский, Александр Юрьевич; Savoyskiy, Aleksandr
2024Аналіз ринку снекової продукції та перспективи використання рослинної сировини в її виробництвіЧерняков, Валентин Анатолійович; Мельник, Оксана Юріївна; Cherniakov, V. A.; Melnyk, О. Yu.
2017Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткуванняСабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Sabadash, S. M.; Savchenko-Pererva, M. Yu.
2023Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогуртуСиненко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S.
2024Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирівОдінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I.
2018Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівШлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia
2024Дослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртівДемидова, Євгенія В’ячеславівна; Самілик, Марина Михайлівна; Губа, Світлана Олександрівна; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Guba, S. O.
2023Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продуктуБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B.
2024Розробка крафтового сиру «Качотта» з підвищеною біологічною цінністюСиненко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. Р.
2022Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor»Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V.
2018Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeнняЛяшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg
2022Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавківСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2022Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанівСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировиниБездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha
2024Удосконалення технології йогурту збагаченого харчовими волокнамиГаврилюк, Олександр; Gavryliuk, O.
2023Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировиниДеуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B.
2024Удосконалення технології сиркових паст з підвищеною біологічною цінністюФещенко, Дар’я; Feshchenko, D.