Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan | Qu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь |
2020 | Аналіз ефективності використання ультразвукових коливань високої інтенсивності в технологічному процесі сушіння рослинної сировини | Савойський, Олександр Юрійович; Савойский, Александр Юрьевич; Savoyskiy, Aleksandr |
2024 | Аналіз ринку снекової продукції та перспективи використання рослинної сировини в її виробництві | Черняков, Валентин Анатолійович; Мельник, Оксана Юріївна; Cherniakov, V. A.; Melnyk, О. Yu. |
2017 | Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування | Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Sabadash, S. M.; Savchenko-Pererva, M. Yu. |
2023 | Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту | Синенко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S. |
2024 | Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів | Одінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I. |
2018 | Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів | Шлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia |
2024 | Дослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртів | Демидова, Євгенія В’ячеславівна; Самілик, Марина Михайлівна; Губа, Світлана Олександрівна; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Guba, S. O. |
2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |
2024 | Розробка крафтового сиру «Качотта» з підвищеною біологічною цінністю | Синенко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. Р. |
2022 | Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor» | Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V. |
2018 | Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeння | Ляшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg |
2022 | Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із виноградних вичавків | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2022 | Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировини | Бездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna |
2025 | Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінників | Середа, Ольга Григорівна; Sereda, Olha |
2024 | Удосконалення технології йогурту збагаченого харчовими волокнами | Гаврилюк, Олександр; Gavryliuk, O. |
2023 | Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини | Деуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B. |
2024 | Удосконалення технології сиркових паст з підвищеною біологічною цінністю | Фещенко, Дар’я; Feshchenko, D. |