Перегляд зібрання за групою - Автори Болгова, Н. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 82  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processingBal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В.
2024Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration processSamilyk, Maryna; Nosyk, Mykola; Ryzhkova, Taisia; Bolhova, Nataliia; Tkachuk, Svіtlana; Sakhnenko, Anna; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Hnoievyі, Ihor; Самілик, М. М.; Носик, М. І.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Ткачук, С. А.; Сахненко, А. В.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гноєвий, І. В.
2022Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powderSamilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.
2021Prospects for processing and use of root vegetable waste in food productionSamilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Tsyrulyk, R. V.; Ryzhkova, T. M.; Самілик, М. M.; Болгова, Н. В.; Цирулик, Р. В.; Рижкова, Т. M.
2020The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetablesSamilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.
2023Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макароннихБолгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N.
2013Аналіз жирнокислотного складу рослинної оліїБолгова, Н. В.; Маренкова, Т. І.; Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. И.; Bolgova, N. V.; Marenkova, T. І.
2018Аналіз молочних сумішей на основі козячого молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2023Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавкамиБолгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.
2018Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиноюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2022Безвідходна технологія переробки дикорослої сировиниСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V.
2023Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогуртуСиненко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S.
2015Використання молочної сироватки при створенні нових продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2024Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирівОдінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2020Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддерСамилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S.
2015Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2013Вплив пори року на жирнокислотний склад молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2011Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сируБолгова, Н. В.; Чіванов, В. Д.; Болгова, Н. В.; Чиванов, В. Д.; Bolhova, N. V.; Chivanov, V. D.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.