Browsing by Author Губа, С. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність розробки технології сиркової пасти з базилікомГуба, С. О.; Саєнко, Т. В.; Губа, С. О.; Саенко, Т. В.; Huba, S. О.; Saenko, T. V.
2023Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавкамиБолгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.
2023Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукціїГуба, С. О.; Бабенко, Б. В.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В; Huba, S. O.; Babenko, B. V.; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V.
2019Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировиниБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Скляренко, Ю. І.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Скляренко, Ю. И.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sklyarenko, Y.; Tsyhura, V.; Marchenko, M.
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2020Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїномБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіхаБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A.
2022Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калиниРижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.
2019Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирівМарченко, М. М.; Губа, С. О.; Марченко, М. М.; Губа, С. О.; Marchenko, M. М.; Huba, S. О.