Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7231
Назва: Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком
Інші назви: Актуальность разработки технологии сырковой пасты с базиликом
Actuality of development of technology of cottage cheese with basil
Автори: Губа, С. О.
Саєнко, Т. В.
Губа, С. О.
Саенко, Т. В.
Huba, S. О.
Saenko, T. V.
Ключові слова: кисломолочні продукти
сиркові вироби
базилік
кисломолочне продукты
творожные изделия
базилик
dairyproducts
сottage cheese
basil
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Губа С. О. Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком [Електронний ресурс] / С. О.Губа, Т. В. Саєнко // Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва», (Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль, 2019. - С. 94-95.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективи створення сиркових виробів з базиліком. Визначено можливі шляхи вирішення проблеми. Рассмотрено перспективы создания творожных изделий с базиликом. Определено возможные пути решения данной проблемы.
Опис: The prospects for the creation of cottage cheese with basil. The possible solutions the problem, were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7231
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губа Саєнко.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.