Перегляд зібрання за групою - Автори Gelikh, А.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Вплив часу теплової обробки м’якого тіла молюска роду Anodonta на його консистенціюГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2018Дослідження акумуляції важких металів в м’якому тілі прісноводних молюсків роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2019Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберіганняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V.
2017Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводнихГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2018Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводногоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2018Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинамиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Жеребкин, М. В.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Zherebkin, M.; Gelikh, А.
2018Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Крикуненко, Л. О.; Головко, Н. П.; Гелих, А. А.; Крикуненко, Л. А.; Golovko N., N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Kricunenko, L.