Перегляд зібрання за групою - Автори Gelikh, А.
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Вплив часу теплової обробки м’якого тіла молюска роду Anodonta на його консистенцію | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2018 | Дослідження акумуляції важких металів в м’якому тілі прісноводних молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2019 | Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V. |
2017 | Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2018 | Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2018 | Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинами | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Жеребкин, М. В.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Zherebkin, M.; Gelikh, А. |
2018 | Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Крикуненко, Л. О.; Головко, Н. П.; Гелих, А. А.; Крикуненко, Л. А.; Golovko N., N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Kricunenko, L. |