Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Analysis and assessment of potential risks in the production of enriched sugar | Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А. |
2023 | Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processing | Bal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В. |
2024 | Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration process | Samilyk, Maryna; Nosyk, Mykola; Ryzhkova, Taisia; Bolhova, Nataliia; Tkachuk, Svіtlana; Sakhnenko, Anna; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Hnoievyі, Ihor; Самілик, М. М.; Носик, М. І.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Ткачук, С. А.; Сахненко, А. В.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гноєвий, І. В. |
2022 | Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf life | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Savenko, Oleh; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Савенко, Олег; Чернявська, Тетяна |
2022 | Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powder | Samilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М. |
2023 | Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of rowanberry powder | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Nazarenko, Yuliya; Tymoshenko, Artem; Ryzhkova, Taisia; Severin, Raisa; Hnoievyі, Ihor; Yatsenko, Ivan; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Назаренко, Ю. В.; Тимошенко, А. Ю.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Гноєвий, І. В.; Яценко, І. В. |
2024 | Improving the technology of gluten-free bread with quinoa flour | Samilyk, Maryna; Nahornyi, Yaroslav; Tkachuk, Svitlana; Ryzhkova, Taisia; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Ткачук, С. А.; Рижкова, Т. М.; Гурський, С. А.; Савчук, Л. Б.; Петренко, П. В.; Грінченко, Д. М. |
2022 | Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна |
2022 | Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks | Samilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна |
2024 | Substantiating the feasibility of processing the secondary product obtained after osmotic dehydration of dried apricots | Samilyk, Maryna; Tkachuk, Mykhaylo; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Tkachuk, Svіtlana; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Yarmosh, Tetyana; Самілик, М. М.; Ткачук, М. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Ткачук, С. А.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гурський, П. В.; Савчук, Л. Б.; Ярмаш, Т. А. |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2022 | The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2022 | The influence of dietary fiber in rice bran on kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2022 | The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of Kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2021 | The Role of Crafts in the Development of Gastronomic Tourism | Samilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна |
2024 | Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverage | Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій |
2022 | Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar | Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Boqоmol, Nadija; Самілик, Марина; Корнієнко, Дарія; Болгова, Наталія; Соколенко, Вікторія; Бокомол, Надія |
2023 | Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошна | Самілик, Марина; Лисенко, Алла; Samilyk, Maryna; Lysenko, Alla |
2024 | Дослідження впливу високих температур на збагачений цукор та продукти його переробки | Самілик, Марина; Корнієнко, Дар’я; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria |
2019 | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna |