Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11265
Назва: | Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначення |
Інші назви: | The use of phytoextracts for the fortification of functional soft drinks |
Автори: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Tischenko, Vasyl Ivanovich Bozhko, Natalia Volodymyrivna |
Ключові слова: | технологія напої екстракт чорноплідної горобини technology beverages black rowan extract |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | УНУС |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. І. Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Вісник Уманського національного університету садівництва. – 2023. – № 1. – С. 123-127. |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлені результати дослідження розроблених безалкогольних функціональних напоїв з антиокиснювальними властивостями з використанням фітоекстрактів. |
Опис: | The article presents the results of the study of the developed non-alcoholic functional drinks with antioxidant properties using phytoextracts. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11265 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Умань_Тищенко.pdf | 193,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.