Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255
Назва: Розширення асортименту рибних напівфабрикатів та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень
Інші назви: Expanding the range of fish semi-finished products and designing the technological process in a dining room for 50 seats with the calculation of the warehouse group of premises
Автори: Єрмоленко, О.
Yermolenko, O.
Ключові слова: рибні напівфабрикати
проєкт
їдальня
fish semi-finished products
project
dining room
Дата публікації: 2025
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко
Короткий огляд (реферат): Метою проєктно-технологічної частини роботи є проєктування тех-нологічного процесу для впровадження пельменів «Смачні» у новозбудо-ваній їдальні для збільшення об’єму продукції. В роботі було розглянуто загальну характеристику виробництва пельменів. Було здійснено аналіз рецептурного складу та технологічної схеми виробництва продукту-аналогу. Було розглянуто інноваційні технології пельменів – з додаванням сировини рослинного походження. Було визначено недоліки новітніх розробок та основні шляхи удосконалення продукту-аналогу. Було розроблено програму проведення аналітичних та експериментальних робіт і надана характеристика об’єкту, предметам та методам досліджень.
Опис: The purpose of the design and technological part of the work is to design a technological process for the introduction of "Smachni" dumplings in a newly built dining room to increase the volume of products. The work considered the general characteristics of the production of dumplings. An analysis of the recipe composition and technological scheme for the production of an analogue product was carried out. Innovative technologies for dumplings were considered - with the addition of raw materials of plant origin. The shortcomings of the latest developments and the main ways to improve the analogue product were identified. A program for conducting analytical and experimental work was developed and a characteristic of the object, subjects and research methods was provided.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Єрмоленко.pdf
  Restricted Access
1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.