Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавойський, О. Ю.-
dc.contributor.authorКозін, В. М.-
dc.contributor.authorSavoyskyi, O. Yu.-
dc.contributor.authorKozin, V. M.-
dc.date.accessioned2025-11-13T07:35:41Z-
dc.date.available2025-11-13T07:35:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСавойський О. Ю. Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. М. Козін // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : матеріали XI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 6-7 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 89-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748-
dc.descriptionThe study proposed a potato drying system that combines ohmic heating and convective drying with heated air. Depending on the modes, the drying process using ohmic heating was reduced by 20–60% compared to convective dehydration.uk_UA
dc.description.abstractУ дослідженні запропоновано систему сушіння картоплі, яка передбачає одночасне поєднання омічного нагрівання та конвективного сушіння нагрітим повітрям. Залежно від режимів, тривалість процесу сушіння з використанням омічного нагріву скоротилася на 20–60 % в порівнянні з конвективним зневодненням.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпереробка плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.subjectелектроплазмолізuk_UA
dc.subjectелектричний нагрівuk_UA
dc.subjectprocessing of fruit and vegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectelectroplasmolysisuk_UA
dc.subjectelectric heatinguk_UA
dc.titleАналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the effectiveness of using direct electric heating for drying fruit and vegetable productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза.pdf528,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.