Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748
Назва: Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції
Інші назви: Analysis of the effectiveness of using direct electric heating for drying fruit and vegetable products
Автори: Савойський, О. Ю.
Козін, В. М.
Savoyskyi, O. Yu.
Kozin, V. M.
Ключові слова: переробка плодоовочевої сировини
електроплазмоліз
електричний нагрів
processing of fruit and vegetable raw materials
electroplasmolysis
electric heating
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. М. Козін // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : матеріали XI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 6-7 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 89-90.
Короткий огляд (реферат): У дослідженні запропоновано систему сушіння картоплі, яка передбачає одночасне поєднання омічного нагрівання та конвективного сушіння нагрітим повітрям. Залежно від режимів, тривалість процесу сушіння з використанням омічного нагріву скоротилася на 20–60 % в порівнянні з конвективним зневодненням.
Опис: The study proposed a potato drying system that combines ohmic heating and convective drying with heated air. Depending on the modes, the drying process using ohmic heating was reduced by 20–60% compared to convective dehydration.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза.pdf528,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.