Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2662
Назва: Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування
Інші назви: Разработка технологии комбинированного продукта в контексте требований здорового питания.
Development of the technology of the combined product in the context of the requirements of a healthy diet
Автори: Кривдін, Віктор Миколайович
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кривдин, Виктор Николаевич
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Krivdin, Victor Nikolaevich
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: концентрат ядра арахісу
концентрат ядра арахиса
concentrate peanut kernels
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування [Електронний ресурс] / В. М. Кривдін, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, (4-5 листопада 2014 р.). - Одеса, 2014. - Т. 3. - С. 147-148.
Короткий огляд (реферат): Новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу в формі м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новый способ получения комбинированного молочно-растительного продукта в форме мягкого сычужного сырного продукта, изготовленного по традиционной технологии и с применением замораживания.
Опис: А new method for producing a combined milk-vegetable product in the form of soft rennet cheese product made according to the traditional technology and the use of freezing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2662
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту.pdf52,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.