Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4507
Назва: | Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру |
Інші назви: | Анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese |
Автори: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Машкин, Н. И. Могутова, В. Ф. Mashkyn, N. I. Mogutovа, V. F. |
Ключові слова: | технологічні схеми підготовка молока виробництво сиру технологические схемы подготовка молока производство сыра technological schemes preparation of milk cheese production |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ ім. Петра Василенка |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Матеріали ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»,(м. Харків, 2015 р.). – Харків : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – С. 32-35. |
Короткий огляд (реферат): | В данній роботі проведен аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе проведен анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации. |
Опис: | This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4507 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока.pdf | 207,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.