Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4893
Назва: | Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства |
Інші назви: | Технологические особенности производства адыгейского сыра в условиях фермерского хазяйства Technological features of the production of Adygea cheese in the conditions of a farm |
Автори: | Машкін, Микола Іванович Машкин, Николай Иванович Mashkin, Nikolay Ivanovich |
Ключові слова: | технологія молоко адигейський сир технология молоко адыгейский сыр technology milk Adygea cheese |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХЛУХТ |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І. Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХЛУХТ, 2017. - С. 97-98. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуте виробництво адигейського сиру в умовах фермерського господарства, яке має свої особливості при згортанні молока і отримання згустку з використанням 10% розчину пепсину. В статье рассмотрено производство адыгейского сыра в условиях фермерского хозяйства, которое имеет свои особенности при свортивании молока и получения сгустка с использованием 10% раствора пепсина. |
Опис: | The article deals with the production of Adygea cheese in the conditions of a farm, which has its own features in coagulating milk and obtaining a clot using 10% pepsin solution. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4893 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези ХДУТХ 2017.pdf | 86,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.