Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8332
Назва: | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів |
Інші назви: | Обоснование способа размягчения мышечной ткани кальмаров Substantiation of the method of softing squid muscle tissue |
Автори: | Чженкун, Ц. Манолі, Т. Нікітчіна, Т. Чженкун, Ц. Маноли, Т. Никитчина, Т. Zhenkun, C. Manoli, T. Nikitchina, T. |
Ключові слова: | м'язова тканина кальмара фізико-хімічні показники технологічні чинники мышечная ткань кальмара физико-химические показатели технологические факторы muscle tissue squid physico-chemical parameters technological factors |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів [Електронний ресурс] / Ц. Чженкун, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", ( m. Ternopil, 10-11 October 2019 ). - Ternopil, 2019. - Р. 119-120 |
Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено вивченню змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. Работа посвящена изучению изменений физико-химических показателей мышечной ткани кальмара в процессе воздействия различных технологических факторов. |
Опис: | The work is devoted to the study of changes in physicochemical parameters of squid muscle tissue in the process of influence of various technological factors. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8332 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чженкун Цуі . Обгрунтування способу.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.