Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Агротехнологій та природокористування
Біолого-технологічний
Ветеринарної медицини
Економіки та менеджменту
Промислового та цивільного будівництва
Харчових технологій
Юридичний
Інженерно-технологічний
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 31.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела
Гвоздецька, Ольга
;
Гвоздецкая, Ольга
;
Gvozdetska, Olga
2018
Удосконалення технології виробництва пудингу манного з використанням жмиху кунжутних зерен
Мартинов, Сергій Володимирович
;
Мартынов, Сергей Владимирович
;
Martynov, Serhii Volodymyrovych
2018
Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeння
Ляшко, Олег
;
Ляшко, Олег
;
Lyashko, Oleg
2018
Вдосконалення технології сардельок з використанням сушеного кабачка
Сніжко, Марина
;
Снижко, Марина
;
Snigko, Maryna
2018
Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів
Шлик, Анастасія
;
Шлык, Анастасия
;
Shlyk, Anastasia
2017
Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь
Турецька, Ярослава Ігорівна
;
Турецкая, Ярослава Игоревна
;
Turetska, Yaroslava Igorivna
2017
Технологія виробництва варених ковбас та проектний розрахунок ковбасного цеху в умовах м. Суми
Полякова, Юлія Валеріївна
;
Полякова, Юлия Валерьевна
;
Polyakova, Julia Valerievna
2017
Технологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Суми
Комісар, Олександр Олександрович
;
Комисар, Александр Александрович
;
Komisar, Oleksandr Aleksandrovich
2017
Технологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва масла вершкового)
Машкова, Ганна Станіславівна
;
Машкова, Анна Станиславовна
;
Mashkova, Anna Stanislavovna
2017
Технологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення філії «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось» (цех із виробництва масла вершкового)
Ганза, Вікторія Володимирівна
;
Ганза, Виктория Владимировна
;
Hansa, Viktoriya Vladimirovna
Перегляд
Автор
1
Brazhenko, Volodymyr
1
Budnitskaia, Anna
1
Bukhanenko, Vitaly Oleksandrovich
1
Chornoivan, Sergey Petrovich
1
Davydenko, Diana Alexandrovna
1
Gvozdetska, Olga
1
Hansa, Viktoriya Vladimirovna
1
Hoydyk, Olga Volodymyrivna
1
Komisar, Oleksandr Aleksandrovich
1
Korkishko, Andriy Oleksandrovich
.
далі >
Тема
26
технология
13
meat
13
мясо
9
м'ясо
8
sausage
4
м’ясо
3
ковбаса
3
колбаса
3
полуфабрикаты
2
cream
.
далі >
за датою випуску
14
2018
7
2017
4
2021
4
2023
1
2015
1
2022
Has File(s)
31
true