Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 70 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2015
Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2014-05-21
Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2016
Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia
2015-11-15
Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Discover
Author
61
Божко, Наталья Владимировна
57
Тищенко, Василь Іванович
56
Bozhko, Natalia Vladimirovna
48
Тищенко, Василий Иванович
44
Пасічний, Василь Миколайович
33
Пасичный, Василий Николаевич
27
Tischenko, Vasyl Ivanovich
21
Tishchenko, Vasily Ivanovich
17
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
.
next >
Subject
21
мясо утки
19
duck meat
19
м'ясо качки
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
6
натуральні антиоксиданти
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
.
next >
Date issued
29
2020 - 2024
41
2012 - 2019
Has File(s)
70
true