Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 77.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Обґрунтування технології виробництва напою на основі молочниї сироватки з рослинними наповнювачамиБондар, Р. О.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Р. А.; Болгова, Н. В.; Bondar, R. А.; Bolhova, N. V.
2017Інноваційні в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2018Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостямиГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2018Обґрунтування технології виробництва м’якого сиру з кминомБолгова, Н. В.; Бондар, Ж. І.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Ж. И.; Bolhova, N. V.; Bondar, J. I.
2018Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінаріїБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Приходько, В. П.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Приходько, В. П.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. O.; Prikhodko, V. P.
2016Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Кисломолочные продукты функционального назначенияБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Інновації в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.