Короткий опис(реферат):
Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва вершкового масла з метою оновлення асортиментної лінії продукту.
В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва, користь продуктів з додаванням айви, розроблено технологічну схему виробництва та створено новий продукт, описано всі результати досліджень.
Опрацьовані питання з охорони праці, приділено увагу аспектам безпеки харчового виробництва.
Розраховано економічну ефективність введення нового продукту.
Суть розробки, основні результати:
The purpose of the qualification work is to improve the technology of butter production with the aim of updating the assortment line of the product.
The work analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy production technologies, the benefits of quince-added products, develops a technological scheme for production and creates a new product, and describes all research results.
Labor protection issues were worked out, attention was paid to the safety aspects of food production.
The economic efficiency of introducing a new product is calculated.