DSpace Repository

Удосконалення технології начинок з використанням пюре

Show simple item record

dc.contributor.author Крупська, Альона Вікторівна
dc.contributor.author Krupska, Alyona Viktorivna
dc.date.accessioned 2024-02-15T12:39:31Z
dc.date.available 2024-02-15T12:39:31Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11662
dc.description The purpose of the qualification work is to improve the technology of fillings using pumpkin puree. In the work, the technological and economic aspects of the production of fillings are determined, an analysis of modern technologies of heat-stable fillings from pumpkin puree is carried out. The content of the main recipe components in the composition of fillings was scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model system of fillings was studied. The technological scheme of production and the recipe composition of the filling have been developed. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan for the production of an innovative product was developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. Structure and scope of qualification work. The qualification work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used sources, and appendices. The materials of the work are laid out on the pages of the printed text, 64 pages, containing 21 tables, 4 figures. The list of used sources includes 49 items. uk_UA
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології начинок з звикористанням пюре гарбуза. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва начинок, проведено аналіз сучасних технологій термостабільних начинок з пюре гарбуза. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі начинок, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи начинок. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад начинки. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. Структура й обсяг кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаних джерел, додатків. Матеріали роботи викладено на 64 сторінках друкованого тексту,що містять 21 таблицю, 4 рисунки. Список використаних джерел включає 49 найменувань. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject гарбузове пюре uk_UA
dc.subject начинка uk_UA
dc.subject сухе молоко uk_UA
dc.subject pumpkin puree uk_UA
dc.subject fillings uk_UA
dc.subject milk powder uk_UA
dc.title Удосконалення технології начинок з використанням пюре uk_UA
dc.title.alternative Improvement of filling technology using puree uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account