00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту овочевих закусок та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чигенцев, М. Р.
dc.contributor.author Chygentsev, M. R.
dc.date.accessioned 2025-04-15T11:28:14Z
dc.date.available 2025-04-15T11:28:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. І. Маренкова uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13629
dc.description The purpose of the work is to expand the range of vegetable snacks and designing the technological process in a cafe for 50 seats with the calculation of the cold shop of the shop. The object is the technology of vegetable snacks and designing the technological process in a cafe for 50 seats, calculation of the cold shop. The subject is carrot caviar using a coating based on structured tomato juice. In the first section, the technology of vegetable snacks was disclosed and analyzed in detail. The carrot caviar recipe was used for the study. Chickpea puree was introduced into the recipe composition model, which supplemented the recipe composition with plant-based protein. A structured coating based on tomato juice was used, which changed the vitamin composition, the appearance of the snack in the form of real tomatoes. It should be noted that the “Magic tomatoes” snacks are recommended for consumption by all age groups of the population, vegetarians and vegans, since the dish does not contain animal products. In the final part of the first section, technological documentation for the new product was developed. In section II, the calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products was carried out. Equipment was selected for the effective operation of the cold shop of a cafe for 50 seats, the total area of the cold shop was determined. Section III describes and analyzes hazardous and harmful production factors, provides recommendations for the implementation of safe and healthy working conditions in the cafe. Section IV presents the calculations performed and establishes indicators of the project's economic efficiency. uk_UA
dc.description.abstract Мета роботи - розширення асортименту закусок із овочів та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху цеху. Об’єкт - технологія овочевих закусок та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць, розрахунок холодного цеху. Предмет – ікра з моркви із використанням покриття на основі структурованого томатного соку. В першому розділі було детально розкрито та проаналізовано технологію закусок із овочів. Для дослідження використано рецептуру ікри з морки. В модель рецептурного складу введено пюре із нуту, що доповнило рецептурну композицію білком рослинного походження. Було використано структуроване покриття на основі томатного соку, що внесло змі до вітамінного складу, зовнішнього виду закуски у вигляді справжніх помідорів. Потрібно звернути увагу, що закуски «Magic tomatoes» рекомендується для вживання всім верстав населенням, вегетаріанцям та веганам, оскільки страва не містить продуктів переробки тваринництва. В заключній частині першого розділу було розроблено технологічну документацію на новий продукт. В розділі ІІ проведено розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції. Підібрано обладнання для ефективної роботи холодного цеху кафе на 50 місць, визначено загальну площу холодного цеху. В розділі ІІІ описано та проаналізовано небезпечні та шкідливі виробничі фактори, надано рекомендації щодо впровадження безпечних і здорових умов праці у кафе. В ІV розділі представлено проведені розрахунки та встановлено показники економічної ефективності проекту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject овочева закуска uk_UA
dc.subject ікра з моркви uk_UA
dc.subject інгредієнти uk_UA
dc.subject vegetable snack uk_UA
dc.subject carrot caviar uk_UA
dc.subject ingredients uk_UA
dc.title Розширення асортименту овочевих закусок та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цеху uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of vegetable snacks and designing the technological process in a cafe for 50 seats with the calculation of the cold shop uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу