00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту рибних напівфабрикатів та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Єрмоленко, О.
dc.contributor.author Yermolenko, O.
dc.date.accessioned 2025-08-19T11:04:14Z
dc.date.available 2025-08-19T11:04:14Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255
dc.description The purpose of the design and technological part of the work is to design a technological process for the introduction of "Smachni" dumplings in a newly built dining room to increase the volume of products. The work considered the general characteristics of the production of dumplings. An analysis of the recipe composition and technological scheme for the production of an analogue product was carried out. Innovative technologies for dumplings were considered - with the addition of raw materials of plant origin. The shortcomings of the latest developments and the main ways to improve the analogue product were identified. A program for conducting analytical and experimental work was developed and a characteristic of the object, subjects and research methods was provided. uk_UA
dc.description.abstract Метою проєктно-технологічної частини роботи є проєктування тех-нологічного процесу для впровадження пельменів «Смачні» у новозбудо-ваній їдальні для збільшення об’єму продукції. В роботі було розглянуто загальну характеристику виробництва пельменів. Було здійснено аналіз рецептурного складу та технологічної схеми виробництва продукту-аналогу. Було розглянуто інноваційні технології пельменів – з додаванням сировини рослинного походження. Було визначено недоліки новітніх розробок та основні шляхи удосконалення продукту-аналогу. Було розроблено програму проведення аналітичних та експериментальних робіт і надана характеристика об’єкту, предметам та методам досліджень. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject рибні напівфабрикати uk_UA
dc.subject проєкт uk_UA
dc.subject їдальня uk_UA
dc.subject fish semi-finished products uk_UA
dc.subject project uk_UA
dc.subject dining room uk_UA
dc.title Розширення асортименту рибних напівфабрикатів та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of fish semi-finished products and designing the technological process in a dining room for 50 seats with the calculation of the warehouse group of premises uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу