dc.contributor.author |
Кохана, Юлія Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Кохана, Юлия Викторовна |
|
dc.contributor.author |
Kohana, Julia Viktorivna |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-13T11:00:13Z |
|
dc.date.available |
2016-05-13T11:00:13Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270 |
|
dc.description |
Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UK |
dc.subject |
фірмова страва |
uk_UK |
dc.subject |
проектування підприємства |
uk_UK |
dc.subject |
общественное питание |
uk_UK |
dc.subject |
фирменное блюдо |
uk_UK |
dc.subject |
проектирование предприятия |
uk_UK |
dc.subject |
restaurant management |
uk_UK |
dc.subject |
branded dish |
uk_UK |
dc.subject |
enterprise design |
uk_UK |
dc.title |
Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |