Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пестова, Діана Вячеславівна | |
dc.contributor.author | Пестова, Диана Вячеславовна | |
dc.contributor.author | Pestova, Diana Vyacheslavovna | |
dc.date.accessioned | 2016-05-13T11:16:11Z | |
dc.date.available | 2016-05-13T11:16:11Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет; наук. керівник М. Ф. Приходько | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3271 | |
dc.description | The technology production of sausage and natural meat products in the production conditions of sausage shop peasant farm Kolos Kulikovskii district, Chernihiv region were studied and analyzed also conducted laboratory observations, experiments and technological calculations, investigated directions of improvement of separate technological operations | uk_UK |
dc.description.abstract | Вивчено та проаналізовано технологію виробництва ковбасних та натуральних м’ясних виробів у виробничих умовах ковбасного цеху СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області, проведені лабораторні спостереження, досліди та технологічні розрахунки, досліджені напрямки удосконалення окремих технологічних операцій. Изучена и проанализирована технология производства колбасных и натуральных мясных изделий в производственных условиях колбасного цеха КФХ "Колос" Куликовского района Черниговской области, проведены лабораторные наблюдения, опыты и технологические расчеты, исследованы направления усовершенствования отдельных технологических операций. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | варено-копчена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | варено-копчені натуральні м'ясні вироби | uk_UK |
dc.subject | балик | uk_UK |
dc.subject | варено-копченая колбаса | uk_UK |
dc.subject | варено-копченые натуральные мясные изделия | uk_UK |
dc.subject | балык | uk_UK |
dc.subject | boiled-smoked sausage | uk_UK |
dc.subject | boiled-smoked natural meat products | uk_UK |
dc.subject | cured fillet | uk_UK |
dc.title | Дослідження технологічних процесів виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м'ясних виробів в умовах СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование технологических процессов производства варено-копченых колбас и варено-копченых натуральных мясных изделий в условиях КФХ "Колос" Куликовского района Черниговской области | uk_UK |
dc.title.alternative | Research manufacturing processes boiled-smoked sausages and boiled-smoked meat products in natural conditions SFG "Colossus" Kulikovsky district, Chernihiv region | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |