00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження технологічних процесів виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м'ясних виробів в умовах СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пестова, Діана Вячеславівна
dc.contributor.author Пестова, Диана Вячеславовна
dc.contributor.author Pestova, Diana Vyacheslavovna
dc.date.accessioned 2016-05-13T11:16:11Z
dc.date.available 2016-05-13T11:16:11Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет; наук. керівник М. Ф. Приходько uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3271
dc.description The technology production of sausage and natural meat products in the production conditions of sausage shop peasant farm Kolos Kulikovskii district, Chernihiv region were studied and analyzed also conducted laboratory observations, experiments and technological calculations, investigated directions of improvement of separate technological operations uk_UK
dc.description.abstract Вивчено та проаналізовано технологію виробництва ковбасних та натуральних м’ясних виробів у виробничих умовах ковбасного цеху СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області, проведені лабораторні спостереження, досліди та технологічні розрахунки, досліджені напрямки удосконалення окремих технологічних операцій. Изучена и проанализирована технология производства колбасных и натуральных мясных изделий в производственных условиях колбасного цеха КФХ "Колос" Куликовского района Черниговской области, проведены лабораторные наблюдения, опыты и технологические расчеты, исследованы направления усовершенствования отдельных технологических операций. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject варено-копчена ковбаса uk_UK
dc.subject варено-копчені натуральні м'ясні вироби uk_UK
dc.subject балик uk_UK
dc.subject варено-копченая колбаса uk_UK
dc.subject варено-копченые натуральные мясные изделия uk_UK
dc.subject балык uk_UK
dc.subject boiled-smoked sausage uk_UK
dc.subject boiled-smoked natural meat products uk_UK
dc.subject cured fillet uk_UK
dc.title Дослідження технологічних процесів виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м'ясних виробів в умовах СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області uk_UK
dc.title.alternative Исследование технологических процессов производства варено-копченых колбас и варено-копченых натуральных мясных изделий в условиях КФХ "Колос" Куликовского района Черниговской области uk_UK
dc.title.alternative Research manufacturing processes boiled-smoked sausages and boiled-smoked meat products in natural conditions SFG "Colossus" Kulikovsky district, Chernihiv region uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу