Короткий опис(реферат):
В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва ковбасних виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом.
В работе подробно рассмотрены технологические схемы производства колбасных изделий и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет рабочих, проанализированы энергозатраты и схемы контроля за технологическим процессом.
Суть розробки, основні результати:
In this work, the technological schemes of sausage products production are considered in detail, raw materials, auxiliary materials and finished products are calculated, equipment has been selected for effective work of the shops, defined production areas and the calculation of workers, energy inputs and control schemes for the technological process have been analyzed.