DSpace Repository

Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва плавлених сирів)

Show simple item record

dc.contributor.author Прасол, Юлія Сергіївна
dc.contributor.author Прасол, Юлия Сергеевна
dc.contributor.author Prasol, Yuliya Sergeevna
dc.date.accessioned 2017-12-05T10:51:44Z
dc.date.available 2017-12-05T10:51:44Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5100
dc.description The purpose of the project is to study the technology of production of processed cheeses and design calculations of the workshop. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative technologies for the production of processed cheeses and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the technical re-equipment of the plant is calculated. uk_UK
dc.description.abstract Метою проекту є вивчення технології виробництва плавлених сирів та проектний розрахунок цеху. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології виробництва плавлених сирів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності технічного переоснащення заводу. Целью проекта является изучение технологии производства плавленых сыров и проектный расчет цеха. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии производства плавленых сыров и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности технического перевооружения завода. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject сир твердий uk_UK
dc.subject масло вершкове uk_UK
dc.subject масло підсирне uk_UK
dc.subject твёрдый сыр uk_UK
dc.subject масло сливочное uk_UK
dc.subject масло подсырное uk_UK
dc.subject hard cheese uk_UK
dc.subject butter uk_UK
dc.subject butter for cheese uk_UK
dc.title Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва плавлених сирів) uk_UK
dc.title.alternative Технология производства плавленых сыров и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству плавленых сыров) uk_UK
dc.title.alternative Technology of production of melted cheese and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (cheese production plant) uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account