00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Браженко, Володимир Володимирович
dc.contributor.author Браженко, Владимир Владимирович
dc.contributor.author Brazhenko, Volodymyr
dc.date.accessioned 2018-06-19T14:23:49Z
dc.date.available 2018-06-19T14:23:49Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5849
dc.description In this work, the technological schemes of sausage products production are considered in detail, raw materials, auxiliary materials and finished products are calculated, equipment has been selected for effective work of the shops, defined production areas and the calculation of workers, energy inputs and control schemes for the technological process have been analyzed. uk_UK
dc.description.abstract В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва ковбасних виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом. В работе подробно рассмотрены технологические схемы производства колбасных изделий и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет рабочих, проанализированы энергозатраты и схемы контроля за технологическим процессом. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject варенo-копчена ковбаса uk_UK
dc.subject м'ясо uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject варено-капченая колбаса uk_UK
dc.subject мясо uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.subject sausage uk_UK
dc.subject meat uk_UK
dc.title Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат» uk_UK
dc.title.alternative Технология производства варено-копченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха ПО «Сумской производственный комбинат» uk_UK
dc.title.alternative The technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of the sausage shop "Sumy Industrial Complex" uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу